Här listar vi alla företag som har fått vår Godkänd av Vegan Gotland-märkning. Sidan kommer att uppdateras allteftersom flera företag får märkningen. Caféer och restauranger som serverar veganska rätter, men saknar dessa rätter på menyn, listas tillsammans med veganmärkta företag under kategorierna "Caféer" och "Restauranger".
 
 
                           Håll utkik efter märkningen på stan! Så här ser den ut:
 
 
 
 

Caféer

 
Restauranger
 
 
 
Så här blir ett företag godkänt av Vegan Gotland

Vi har som mål att sammanställa samtliga caféer och restauranger på Gotland, som har veganska rätter/bakverk på menyn. Det gör vi genom att lämna informationsmaterial om vegansk mat till dem, samt låta dem fylla i en enkät. Om ett företag vill ha vår märkning innan vi hunnit ta kontakt med dem finns möjligheten att kontakta oss via mail.
 
Ett företaget som uppfyller vårt krav om minst en vegansk maträtt på menyn, eller minst tre bakverk, erhåller en märkning, som kan sättas upp förslagsvis på entrédörren, vid kassan eller på annan synlig plats. 

Känner du till något café eller någon restaurang som borde få en Godkänd av Vegan Gotland-märkning? Vill du hjälpa oss att Vegan Gotland-märka restauranger? Har du någonting annat du vill berätta för oss? Kontakta oss i sådana fall via mail: vegangotland@gmail.com.  
 
 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej